QUI SOM?

El portal de notícies esportadictes.cat és la continuació natural del projecte que vam iniciar el mes de maig de l’any 2012 a Manlleu (Osona), amb la creació de la revista Esports Minoritaris.

Aquesta revista s’editava impresa mensualment i es distribuïa gratuïtament per les comarques d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa.

Els continguts de la revista eren: entrevistes, reportatges, cròniques de curses, articles de salut, consells sobre entrenaments, articles d’opinió, … Tot sempre enfocat a l’esport amateur i centrant-nos bàsicament amb els esports que, encara avui, són més practicats pels aficionats d’arreu.  Aquests esports són les curses de muntanya, la bicicleta de muntanya i el ciclisme, bàsicament, però també hem parlat sobre molts altres esports com el hoquei, esports de motor, escalada, senderisme, triatló i duatló, bàsquet, raids hípics, …

A partir del mes de maig del 2016 vam fer un pas més endavant i vam crear el portal esportsminoritaris.cat.  Allà oferíem tota la informació de la revista en format digital i va ser a partir d’aquí que vam veure cap on anava el món de la informació esportiva.

El canvi de nom ha vingut després d’una renovació del portal i aprofitant que ja estàvem introduïts en el sector vam creure oportú de canviar-lo per donar un aire més modern a la publicació.  Amb aquesta renovació hem volgut fer molt accessible i fàcil la navegació dins del portal i d’aquesta manera captar l’atenció de més persones.

Volem seguir essent una eina útil per a tots els amants de l’esport en general i pretenem informar amb una línia editorial pròpia, propera i amena.

Seguim on érem i mirem endavant.  Esperem que ens acompanyeu en el trajecte.

Salut i cames!!