FITXA TÈCNICA

Lloc: Les Masies de Roda
Edicions disputades: 26
Darrera edició: 23/4/17
Data edició 2018: Pendent de comfirmar
Recorreguts: 16, 37 i 48 quilòmetres
Participants 2017: 200
Vencedors 2017: Prova no competitiva. Primers en completarla: Anibal Fidalgo, Albert Codinach i Cristian Salazar.
Organitza: Club BTT Cases Noves
Info:  www.bttcasesnoves.com

PERFILS

GALERÍES D’IMATGES

INFORMACIÓ DE LA CURSA

La Pedalada del Club BTT Cases Noves és una de les festes de l’esport més antigues de les nostres contrades i, precissament per això, una de les més concorregudes. Cada any s’apleguen centenars de ciclistes a Les Masies de Roda per gaudir dels tres recorreguts que els organitzadors s’esforcen a preparar durant tot l’any.

N’hi ha per a tots els gustos, i la proposta per aquest 2017 serà de 17, 37 i 48 quilòmetres, respectivament.

La pedalada no és competitiva, però sempre hi ha qui s’ho agafa més seriosament o com a entrenament per a d’altres curses.

El bon ambient és la nota principal. Els bikers gaudeixen no només del territori, si no també d’un bon esmorzar, d’uns avituallaments perfectament estudiats i d’un aperitiu al final de la jornada. S’obsequiarà a tothom amb un “buff”, una samarreta tècnica i amb el dorsal personalitzat.

També cal destacar els sortejos dels obsequis cedits per les diferents cases comercials que col·laboren amb la pedalada, que són moltes.

Les inscripcions s’obren el 25 de febrer a la pàgina web del club, per tant, si voleu gaudir d’una bona matinal de ciclisme i bon ambient serà millor que no us encanteu.

 

ARTICLES RELACIONATS:

 

PUBLICITAT:

 

 

 

CONTACTA AMB L’ORGANITZACIÓ:

 

9 + 7 =