La vuitena edició de la Cursa de Na’Dalt, de Sant Pere de Torelló, ja acumula 150 participants des que es van obrir les inscripcions el passat 28 de novembre.

La prova consisteix en una crono-escalada des de la plaça Monmany, al centre de la localitat osonenca, fins a dalt de tot del Santuari de Bellmunt.  Quan diem a dalt de tot ens referim al peus de la creu característica d’aquest indret.  En total 620 metres de desnivell positiu en 3800 metres de distància.

La sortida es dona cada trenta segons i el nivell dels corredors és altíssim aplegant a figures de primer nivell de les curses de muntanya.  Amb els anys s’ha convertit en una cita ineludible pels aficionats a aquesta mena de curses i al públic en general que, tant si el temps acompanya com si no, es donen cita per passar una bona matinal i agafar gana pels canelons del dinar de Sant Esteve.

Les places estan limitades a 250 participants, per tant, si no us la voleu perdre us aconsellem que feu la vostra inscripció en aquest enllaç.