La situació política i social que està vivint el poble de Catalunya en les darreres jornades ha obligat als organitzadors de la Cursa del Voltreganès – Terra de Voltors a prendre la dràstica i desagradable decisió de suspendre la disputa de la prova que havia de tenir lloc el proper diumenge 8 d’octubre.

En un comunicat adreçat a tots els participants i a les persones que poguessin estar interessades a assistir com a públic, el Club Excursionista del Voltreganès – ARIC, informava de la mesura i emplaçava a tothom a l’edició de l’any vinent.

A continuació us deixem l’escrit que ens ha fet arribar l’organització:

Suspensió de la cursa del Voltreganès.

Davant de tots els fets ocorreguts aquestes últimes setmanes a casa nostra, i amb la previsió que els esdeveniments continuïn igual o més intensos que fins ara, ens hem vist amb l’obligació moral de suspendre la cursa que estava programada per aquest diumenge 8 d’octubre.

Us ho comuniquem des d’una profunda tristesa, ja que feia mesos que l’estàvem preparant amb moltes ganes i il·lusió perquè vosaltres la poguéssiu gaudir al màxim com cada any. Per nosaltres ha suposat i suposarà un gran esforç haver de suspendre la cursa però creiem que és la decisió més acertada que podíem prendre.

Nosaltres diumenge volíem veure la vostra cara de satisfacció creuar la meta de la cursa. Us demanem disculpes.

Ens guardem tota la il·lusió amb la qual us estàvem preparant la cursa d’aquest any per l’any que ve. No ens falleu! Us hi esperem!

Salut i muntanya.

Atentament,
Club Excursionista del Voltreganès.