Sant Vicenç de Torelló i els seus voltants, van ser l’escenari d’una nova cursa de muntanya el passat dissabte 2 de setembre.  El Trail 3 Batlles arribava amb els dubtes que generen aquesta mena de curses, però la nota va ser de matrícula ja que es va comptar amb la presència de 300 corredors i corredores.

L’organització havia plantejat dues modalitats diferents, l’Speed, amb un recorregut de 15 quilòmetres i 780 metres de desnivell positiu, i l’Extreme, amb 30 quilòmetres de recorregut i 2000 metres de desnivell.

La cursa curta, que tenia com a punt més alt el Serrat Alt (828m), va comptar amb 205 finishers, mentre que la llarga, amb Bellmunt (1246m) com a sostre de la prova, va ser finalitzada per 98 participants.

La victòria a la categoria masculina de l’Speed va ser per a Oscar Flores amb un temps d’1 hora, 8 minuts i 58 segons.  El va seguir Eloi Miquel a quaranta segons, mentre que Eric Plana va ser tercer amb un temps d’1 hora, 22 minuts i 46 segons.  En dones, la victòria va ser per a Laura Bardolet i Laura Carrera que van arribar ex aequo aturant el crono amb 1 hora, 32 minuts i 24 segons.  La següent corredora en creuar la meta va ser Elena Sánchez al cap de cinc minuts.

A la cursa Extreme, el voltreganès Raúl Rota va estrenar el palmarès de la prova arribant a meta 3 hores, 29 minuts i 2 segons després del tret de sortida.  Cinc minuts després era el torn de Jordi Clermont, mentre que Albert Navarro finalitzava en tercera posició a 10 minuts del guanyador.  En femines, Laura Estorch s’enduia la victòria amb un temps de 4 hores, 21 minuts i 53 segons.  La segona classificada va ser Laura Erra, a 10 minuts d’Estorch, mentre que la berguedana Neus Rossinyol completava el podi amb 4 hores, 49 minuts i 57 segons.

La jornada va estar molt marcada pel bon ambient i per la participació popular que van omplir el centre de Sant Vicenç de Torelló de corredors i un nombrós públic.  L’organització va valorar molt positivament el transcurs de la festa i ja està pensant en la propera edició.

A continuació us deixem l’enllaç a les classificacions de la cursa, i una galeria d’imatges oficials.

 

Galeria d’imatges oficials de la cursa fetes per Jordi Puig.