A poques setmanes perquè tingui lloc el Trail del Bisaura, una de les curses més esperades del calendari, l’organització oferirà demà divendres 1 de setembre, 50 dorsals “extra” per córrer la cursa curta, la “S”.

D’aquesta manera es podria arribar als 300 participants en aquesta modalitat.  Les altres curses tenen els dorsals exhaurits a excepció de la XL que disposa, a dia d’avui, de 70 places lliures.

Recordem que l’esdeveniment està marcat al calendari per al proper dissabte 14 d’octubre i que cada any ha aconseguit una major afluència vorejant el ple total en les darreres edicions.  Serà una bona ocasió per tornar a veure als grans corredors que tenim a casa nostra disputant-se la victòria per entre els paratges de la subcomarca del Bisaura en una cursa que esta qualificada com una de les millors del panorama català.

Podeu optar a una de les inscripcions “extra” al següent enllaç.