Mònica Comas i Toti Bes es proclamen campions de les series en categoria Ultra, mentre que Roberto Garcia i Lali Masriera ho fan a la categoria trail.

 

El passat dissabte dia 29 de juliol es va disputar una nova edició del Trail Catllaràs, a la localitat berguedana de la Pobla de Lillet.

La cursa, organitzada per Klassmark, va aplegar fins a 1200 corredors en les diferents proves de les què constava.  La cursa Express tenia un recorregut de 17 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu, la Trail constava de 27 quilòmetres amb 1700 metres positius, i pel que fa a l‘Ultra, els participants havien de superar els 3500 metres positius en un recorregut de 51 quilòmetres.

El corredor berguedà Ivan Camps va demostrar que en el seu terreny ningú li podia prendre la victòria i va realitzar una cursa perfecta.  Camps va marcar un temps de 5 hores, 51 minuts i 37 segons en un dia marcat per la calor.  El manlleuenc Dani Parés va aconseguir la segona posició  amb un temps de 6 hores, 15 minuts i 53 segons, mentre que Sergi Masip, que sortia com un dels favorits a guanyar la cursa, es va haver de conformar amb la tercera plaça del podi aturant el crono amb 6 hores, 20 minuts i 19 segons.

En fèmines, Eli Gordon es va adjudicar la victòria després d’una gran cursa.  El seu temps va ser de 6 hores, 46 minuts i 24 segons.  La folguerolenca Mònica Comas va ser segona arribant 13 minuts més tard mentre que Patrícia Galdames va completar la tripleta guanyadora marcant un temps de 7 hores, 42 minuts i 5 segons.

Amb aquests resultats, el circuit de les Mission X3 finalitza després de la cursa del Trail Cap de Creus i la Trail Ulldeter, coronant a Toti Bes i Mònica Comas com a vencedors de la categoria ultra.  Xavi Llamas i Abel Garcia acompanyen al gironí, mentre que Clàudia Roca i Anca Salcudean fan el mateix amb l’osonenca.  La categoria Trail ha estat dominada per Roberto Garcia i Lali Masriera, amb Albert Ollé i Núria Hospital com a segons classificats, i Jordi Rabionet i Bruna Tribó a la tercera posició dels podis, respectivament.

Bon nivell a les curses més curtes

Si bé la Ultra era la cursa més esperada de la jornada, els participants a les altres dues proves van deixar un molt bon regust a l’afició.  Al Trail, Pol Rodríguez i Rosa Navarro van adjudicar-se les seves respectives categoríes.  Rodríguez ho va fer amb un temps de 2 hores, 49 minuts i 38 segons, seguit per Roberto Garcia, a tres minuts, i Roberto Sancho a 4 minuts.  Navarro, per la seva banda, va aconseguir treure 10 minuts a Ester Casajuana, segona classificada, i quinze minuts a Mireia Pons, que va ser tercera.

A la cursa Express, Ferran Sampere va ser el més ràpid amb un temps d’1 hora, 33 minuts i 18 segons.  Marcel Compte va ser segon, a tres minuts i mig, mentre que Martí Gutiérrez entrava un minut després.  Pel que fa a les dones, Raquel Bosch va guanyar la prova amb un temps de 2 hores, 5 minuts i 28 segons.  Uns segons més tard entrava Alexandra Gómez, i Xènia Curtichs completava el podi amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 6 segons.

Podeu consultar les classificacions al següent enllaç.

 

Galeria d’imatges realitzades per diversos fotògrafs oficials de la cursa.  Fotos extretes de la pàgina de Facebook d ela cursa.