El triatleta de Muntanyola, Erik Merino (CN Reus Ploms) va participar ahir dijous 27 de Juliol a l’Alpe d’Huez Long Distance Triathlon.

En el segment ciclista, en la baixada de l’últim port, va avançar un camió i en el següent revolt va sortir-se de la carretera i va tocar amb la tanca metàl.lica. Per sort va poder evitar la caiguda, ja que anava a molta velocitat, però la roda del darrere va quedar punxada.

El de Muntanyola va intentar reparar-ho però l’aire de la bombona de C02 no va entrar dins la càmera d’aire i no va poder inflar la roda. Al final es va haver de retirar quan només quedaven 18 quilòmetres per acabar la bici i estava lluitant per les primeres posicions.

En declaracions post cursa ens va dir: “És una llàstima el què ha passat, he arriscat una mica avançant el camió i he agafat massa ràpid la corva. Per sort no venia ningú de cara ja que hem podia haver fet molt de mal. L’any que vé hi tornarem amb més ganes, les curses son així i no passa res”.

 

Imatge de l’Erik intentant reparar la roda punxada. Foto: Press Merino.