Imatge dels integrants de l’Equip Open, al podi. Foto: Escuderia Osona.

 

L’Equip Open va guanyar la tercera edició de les 24 Hores de resistència amb karts de lloguer, que aquest cap de setmana es van celebrar al Circuit d’Osona.  El podi el van completar P Team 1 i Homobarrakus Kart.  La prova, que es va iniciar a les 12 del migdia de dissabte, va comptar amb un temps esplèndid, amb una mica de xafogor i sense pluja.

Finalment, hi van participar nou equips i un total de 51 pilots (cada equip estava format per entre quatre i vuit pilots). No va haver-hi sorpresa i la victòria se la van jugar Equip Open, bon coneixedor del Circuit d’Osona, amb membres habituals en les distintes curses
que s’hi celebren durant l’any (Xavier Puigdelliura, Patrik Tessma, Marc Egea, Alex Lumbrera, Josep Bigas i Ivan Noguera); i P Team 1, amb pilots molt experimentats (Carles Creixans, Jacint Clopès, Eduard Bertrana, Santi Mercader i Ramon Trilla).

El ritme va ser un xic més lent que en les edicions anteriors. Equip Open va tancar les 24 Hores amb un total de 1.323 voltes, lluny de les 1.345 que va marcar Craksracing 1 l’any passat i que va significar el rècord de la prova. P Team 1, per la seva banda, va signar 1.319 voltes.  Els dos equips capdavanters van mantenir un frec a frec, amb intercanvis constants de lideratge, fins a la 14a hora. En aquest moment, Equip Open va canviar el kart, amb el qual havia tingut problemes elèctrics, i va accelerar la marxa, mentre que P Team 1 va abaixar el ritme.

També va ser emocionant la disputa per la tercera posició, que finalment es va emportar l’equip Homobarrakus Kart (Nicolas Decamps, Joan Corbatera, Àlex Verdaguer, Adrià Santos, Marcel Abad, Alain Sánchez, Jaume Escofet i Arnau Cabrera), a vuit voltes del vencedor. En quart lloc, a tres voltes, es va classificar SRK 24 (Elba Martinez, Xavi Fernandez, José Gonzalez, Xavier Gayan i Daniel Guerra).

Més informació i fotos a la pàgina de l’Escuderia Osona.

 

Indicacions des del box. Foto: Escuderia Osona.