Aquest proper dissabte 22 de juliol la corredora de curses de muntanya gironina i resident a la Guixa, Anna Comet, serà a la línia de sortida de la Dolomites Sky Race, la cinquena prova de les World Series del circuit Sky Classic, proves d’entre 20 i 42 km de pura alta muntanya i ho farà defensant els colors de la Selecció Catalana.

Després de dues temporades completament enfocades a la llarga distància, l’Anna es planteja un nou repte que és tornar a competir en curses una mica més curtes i ràpides.

Tot i que el circuit és extens, per poder puntuar es necessita haver participat en un mínim de 4 proves.  Les curses que l’Anna ha escollit aquest any son: Dolomites aquest dissabte, Skyrace Comapedrosa el diumenge 30 de juliol, a Andorra, la prova escocesa Ring of Steall Skyrace de mitjans de setembre i la competició que tancarà el calendari a Limone Extreme Skyrace, Itàlia, del 16 d’octubre.

“És un repte ja que aquestes distàncies em costen una mica de gestionar, però em ve molt de gust i crec que porto un llarg període entrenant molt bé. Tot i que no sigui el meu objectiu de la temporada i no m’he fixat cap fita concreta, si que em serveixen per preparar la resta d’objectius.”

Dolomites sempre és una de les proves escollides per la gran majoria de corredors del circuit internacional per la seva bellesa, duresa i tecnicitat, així que l’Anna disputarà la prova juntament amb els i les millors especialistes internacionals.

Recordem que dins del calendari, un dels seus grans objectius és la CCC del Mont Blanc, de 100 quilòmetres, i que es disputarà el dia 1 de setembre.

 

Anna Comete en una imatge d’arxiu.