Que l’actualitat política està condicionant, i bastant, el nostre dia a dia és un fet.  Esmorzem amb declaracions, dinem amb rèpliques, fem el cafè amb contra-rèpliques, berenem amb tertúlies, sopem amb més declaracions i abans d’anar a dormir tornem a matisar algunes notícies d’última hora.  Tot plegat és una mica atabalador, però és el que ens ha tocat viure i hem de saber gestionar-ho.

La tria de la data escollida per a la celebració del Referèndum d’Independència de Catalunya, el dia 1 d’octubre, va ser una de les coses més esperades dels darrers temps.  Per molta gent era importantíssim saber quin dia estaríem cridats a exercir el nostre dret a vot, però per alguns organitzadors de curses això ha suposat un nou maldecap que se suma a la ja difícil tasca d’escollir data en un calendari més que sobresaturat.

A les nostres comarques més properes hi trobem fins a sis curses diferents que estaven programades pel diumenge 1 d’octubre.  I vam pensar que seria bo que la gent sabés si es manté la data o es canvia per no coincidir amb una jornada que es preveu històrica.

Les curses que han optat per canviar la data són:

D’altra banda, les curses que manténen la data escollida inicialment són:

  • Trailsacabra.  Mantenen la data per no perjudicar als esportistes ja inscrits i per la dificultat de trobar una data nova.
  • BTT Santa Pau.  Mantenen la data pel compromís que tenien amb la Tria Bike de no trepitjar-se ja que aquesta prova es disputarà el 8 d’octubre.

Més enllà de qüestions polítiques, molta gent creu que la jornada donarà molt de sí i que hi haurà temps per fer-ho tot: anar a practicar esport i després anar a votar, si es vol, o a l’inrevés.