La quarta edició de la Nocturna de Torelló va tenir lloc el passat dissabte 15 de juliol, al vespre, i va aplegar un total de 77 participants.

La prova està organitzada per la botiga L’Esportiu, de la mateixa població, i constava d’un recorregut de 10 quilòmetres amb 280 metres de desnivell positiu.  Com a novetat d’enguany, s’estrenava una caminada popular que va reunir a 66 persones.

A la categoria masculina es va viure un apassionant duel entre Marc Trasserra i Francesc Freixer.  El jove voltreganès havia participat, al matí, a la Vertical Cabanera, a la Vall Fosca, però no es volia perdre aquesta edició de la cursa torellonenca.  Al pas per la meta volant del Puig, els dos corredors ja havien agafat una certa distància als perseguidors.  Després de passar pel Puig de les Tres Creus, la part més elevada de la cursa, Trasserra va apretar fort i va baixar cap a la meta on va acabar de distanciar-se de Freixer.  Al final, el temps del guanyador va ser de 40 minuts i 28 segons, 30 segons menys que Freixer i 42 segons menys que Nil Gaja, que va ser el tercer.

A la categoria femenina, la corredora de Campdevànol, Maria Sau, va aconseguir la victòria en la seva primera participació a la cursa.  Sau va finalitzar el recorregut amb un temps de 53 minuts i 57 segons.  Al cap de 56 segons arribava la segona classificada, l’atleta local Eva Capa, mentre que Núria Galbany completava el podi a 2 minuts i 39 segons de la guanyadora.

La victòria per equips va ser per l’equip local de l’Esportiu seguit de l’equip del Club Atlètic Torelló.