Imatge de la transició de bicicleta a running de l’any passat. Foto: UVic.

 

El proper diumenge 16 de juliol es disputarà la cinquena edició del Casa Tió Triatló d’Osona, organitzat pel Club Natació Vic-ETB i la UVic.

La prova s’iniciarà a les 11 del matí al Club Nàutic de Sau, on els triatletes hauran de nedar un tram de 750 metres a les aigües del pantà.  Després s’iniciarà el tram de bicicleta, de 24,6 quilòmetres i que passarà per les poblacions de Sant Julià de VilatortaFolgueroles i Calldetenes culminant a la Plaça Major de Vic.  Allà hi haurà la transició on els participants començaran un circuit urbà de 5 quilòmetres que passarà per alguns dels llocs més emblemàtics, com la Rambla del Passeig, la Rambla de Hospital, el pont romànic de Queralt, l’interior del Teatre Atlàntida i l’Escola de Música, l’antiga muralla de Pere III del s. XIV, la Catedral o l’Escola d’Art.

La prova forma part del Campionat de Catalunya de Clubs i enguany, també, del Campionat de Catalunya Universitari.

L’any passat la victòria va quedar a casa ja que el triatleta del CN Vic-ETB, Joan Ruvireta, es va imposar a la resta de participants.  En dones, la victòria va ser per Eva Ledesma.

 

Imatge d el’edició del 2016. Foto: UVic.