Tot i que la forta calor i el fet que força gent ja està de vacances, el mes de juliol arriba amb un calendari més que atepeït de curses de muntanya, curses populars, curses urbanes de festes majors, etc…

Pels qui no tingueu definit, encara, el vostre calendari de curses, us en remarquem unes quantes, que no totes, perquè pugueu escollir.

A principis de mes, concretament el dia 1, tenim l’Ultra Fonts del Montseny, a Viladrau i el diumenge dia 2 hi trobem la segona edició de l’Sky Race Pedraforca 360º, a Gòsol, una nova edició de la Warclubs Run, a Sant Feliu de Pallerols i la Setdellonga a Vilallonga de Ter.  El dijous dia 6, la Nocturna 7 Portals, a Vic.  L’endemà serà el torn d’una nova edició de la Somnàmbula, a Roda de Ter, i el dissabte dia 15 arribarà la Voladora a Torelló.  El dia 16 tornarem a vibrar amb el Triatló d’Osona i el dia 22 s’estrena una prova de flyrunning a Núria.  Acabarem el mes el dia 29 amb la Cursa de Festa Major, de nou a Torelló, i una edició de l’Esquella de Pardines carregada de novetats.

Si us voleu quedar a casa només us avisem que a la tele faran les mateixes pel·lícules de sempre i s’us enganxarà la tela del sofà al cul.

A moure’s s’ha dit…