L’equip The Elements, vinculat a la marca d’alimentació del mateix nom, incorpora un director per l’equip esportiu i ha escollit l’esportista Anna Comet per aquesta nova funció.

L’Anna va entrar en el món de la competició amb tan sols 6 anys quan va participar en el seu primer Campionat d’Espanya d’esquí alpí, sent la corredora més jove de la història en classificar-s’hi. Van ser sis anys a la Selecció Espanyola d’esquí alpí amb una alta projecció que es va veure troncada per una greu lesió al genoll quan tenia 18 anys. Després de dues operacions i més de quatre anys de rehabilitació, progressivament va tornar a la competició en esquí de muntanya, curses de muntanya i atletisme. Tant en esquí de muntanya com curses de muntanya ha tornat a assolir nivell internacional des del 2010 i és una habitual entre les figures de primer nivell que trobem en curses locals, arreu del país i d’àmbit mundial.

Als seus 34 anys, encara amb energia i qualitats per seguir competint i sense cap intenció d’aparcar-ho, la marca d’alimentació The Elements li ha posat sobre la taula l’oferta de dirigir el seu futur equip esportiu.

“La veritat és que estic molt il·lusionada amb l’oportunitat que em dóna la marca The Elements que des de fa dues temporades ja és un dels meus espònsors principals.”

L’experiència en competició, en l’entrenament i, en general, en el món de l’esport, així com la formació professional de l’Anna, han estat els principals motius de la seva elecció per aquest nou càrrec.

L’equip esportiu The Elements entrarà en funcionament durant el 2018, però des d’aquesta mateixa setmana l’Anna ja s’ha incorporat a la feina per començar a traçar les directrius d’aquesta nova etapa que es presentarà amb novetats i projectes engrescadors.

Des d’Esportadictes.cat volem aprofitar per felicitar-la i encoratjar-la en aquesta nova experiència.

 

L’Anna entrant a meta a la Transvulcània del 2015. Foto: Transvulcania.