Mia Carol i Àlex Urbina abraçats després d’arribar plegats a la meta. Foto: Facebook Mia Carol.

 

Ahir publicàvem l’article del desenllaç de la sisena edició del Trail Menorca Camí de Cavalls quan encara no s’havien fet públiques les classificacions oficials finals. Clicant al següent enllaç les hi trobareu totes.

Al vespre vam tenir la grata sorpresa de conèixer que el corredor vigatà Mia Carol havia aconseguit la segona posició a la Trail Menorca Costa Sud.

La cursa constava d’un recorregut de 85 quilòmetres i un desnivell de 1214 metres que unia Es Castell amb Ciutadella passant per una de les zones més atractives de l’illa.

En Mia és un experimentat corredor que ja havia aconseguit la victòria a la cursa llarga, de 185 quilòmetres, en la primera edició de la prova.  Degut a problemes físics que inclouen una operació al tendó d’Aquil·les i alguna que altra recaiguda durant la recuperació, en Mia portava més d’un any sense competir al més alt nivell.  Aquesta cursa el motiva moltíssim i no es volia perdre l’oportunitat de tornar a l’illa on té grans amics.  Pendent fins a última hora sobre la seva participació, no va voler forçar la màquina més del compte.  Tot i així, el resultat no podria haver estat millor i el conegut perruquer vigatà va aconseguir la segona posició de la cursa entrant a meta amb el seu amic Alex Urbina, amb qui van compartir tot el recorregut, i fent-ho amb un temps de 8 hores, 13 minuts i 12 segons.  Aquest temps és de només 2 minuts més que el guanyador Juan Castillo.

Des d’aqui aprofitem per felicitar-lo per tornar a donar-nos alegries i esperem veure’l fent allò que més li agrada.

 

Els dos corredors arribant a la línia de meta. Foto: Facebook Mia Carol.