Aquesta nit, a les 22 hores, s’obriran les inscripcions pel Trail del Bisaura.  Enguany se’n disputarà la cinquena edició havent-se situat com una de les curses més atractives i esperades del calendari.

S’espera que es torni a repetir l’exit de les passades edicions i s’arribi al miler de participants.

El passat dijous 4 de maig es va fer la presentació oficial a la botiga Intemperie, a Barcelona, i algun dels assistents ja insistien en saber quan s’obriria el període d’inscripcions.  Les ganes de Bisaura ja es respiren a l’ambient.

L’organització manté els quatre recorreguts per aquesta edició: la S, amb 11 quilòmetres i 500m+, la M, amb 21 quilòmetres i 1000m+, la L, amb 50 quilòmetres i 3100 m+, i la prova reina, la XL amb un recorregut de 80 quilòmetres i 5800m+.

La darrera edició va comptar amb un nivell extraordinari amb victòries per a corredors com Dani Parés, Emma Fàbrega i Dolors Morcillo, Mònica Comas, Xevi Vidal, Guillem Corredera, Laura Bardolet, LLuís Ruiz o Patrícai Serafim.  Les classificacions deixen entreveure tot el ferro que hi havia i que s’espera tornar a reunir aquest any.

Us mantindrem ben informats sobre totes les novetats d’aquesta gran cursa.

 

Galeria d’imatges: Èric Besora.