Els més de dos cents bikers que es van aplegar el passat diumenge 23 d’abril a Les Masies de Roda per disputar la 26a edició de la Marxa en BTT de Les Cases Noves van poder gaudir d’un matí perfecte per a la pràctica del seu esport preferit.

L’organització, com sempre a càrrec dels homes i dones del Club BTT Cases Noves, es va esforçar a preparar els recorreguts a consciència i no es va passar per alt cap detall.

Tot i tractar-se d’una prova no competitiva, sempre hi ha participants que aprofiten per donar-ho tot, entrenar o preparar alguna cursa.  D’aquesta manera, el primer participant en completar el recorregut llarg de 48 quilòmetres va ser l’Anibal Fidalgo de l’equip Medina de Barberà del Vallès amb un temps de 2 hores i 15 minuts, el segon lloc el va ocupar Albert Codinach del Carniques Juià, de Cornellà del Terri i en tercera posició va arribar Cristian Salazar de l’equip King de Rubí.

 

Imatge dels tres primers bikers a finalitzar la pedalada. Foto: Jaume Riera

Des de l’organització es vol destacar, també, la participació del tàndem de Cicles Vic, amb la biker invident Ariadna Sunyer i conduit per l’experimentat biker Bernat Pou que, tot i disposar d’un trac facilitat per l’organització per evitar els punts mes complicat del recorregut, van decidir fer el recorregut mitjà en la seva totalitat, aconseguint portar el tàndem a la línia d’arribada.  Sens dubte uns grans herois.

 

La ciclista invident Ariadna Sunyer juntament amb el seu acompanyant Bernat Pou. Foto: Jaume Riera.

Al final de la pedalada va haver-hi esmorzar per a tothom, sortejos de material per part dels col·laboradors i es va fer l’entrega simbòlica del cartell de la cursa que aquest any estava protagonitzat pel membre del club Ricard Navarrete.

 

Ricard Navarrete, protagonista del cartell de l’edició d’enguany. Foto: Jaume Riera.