Imatge de l’edició del 2016. Foto: BTT Cases Noves

 

Tot a punt a Les Masies de Roda per la vint-i-sisena edició de la Marxa amb BTT de les Cases Noves, que tindrà lloc el proper diumenge 23 d’abril.

La Pedalada del Club BTT Cases Noves és una de les festes de l’esport més antigues de les nostres contrades i, precissament per això, una de les més concorregudes. Cada any s’apleguen centenars de ciclistes a Les Masies de Roda per gaudir dels tres recorreguts que els organitzadors s’esforcen a preparar durant tot l’any.

N’hi ha per a tots els gustos, i la proposta per aquest 2017 serà de 16, 37 i 48 quilòmetres, respectivament, amb un desnivell màxim de 1200 metres en el recorregut llarg. Podeu visualitzar el perfil clicant aqui.

La sortida serà a les 8.30 hores des del Parc de les Cases Noves.

La pedalada no és competitiva, però sempre hi ha qui s’ho agafa més seriosament o com a entrenament per a d’altres curses.

 

 

El bon ambient és la nota principal. Els bikers gaudeixen no només del territori, si no també d’un bon esmorzar, d’uns avituallaments perfectament estudiats i d’un aperitiu al final de la jornada. Aquest any s’obsequiarà a tothom amb un “buff”, una samarreta tècnica i amb el dorsal personalitzat.

També cal destacar els sortejos dels obsequis cedits per les diferents cases comercials que col·laboren amb la pedalada, que són moltes.

Podeu accedir a la pàgina d’inscripcions clicant al següent enllaç.  El mateix dia de la cursa us podreu inscriure sempre i quan quedin places disponibles.  Els preus de les inscripcions anticipades són de 18€ els federats i 25€ els no federats.

 

Imatge de l’edició del 2016. Foto: BTT Cases Noves.